Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J58o83s89e87f 21S40u52k

28. 6. 2016 16:28

Potíž je v tom, že ačkoliv je pan velvyslanec představitelem poměrně vyspělého státu, je to stát islámský a na jeho území by jste byl za svá slova, jakkoliv podložená, zřejmě minimálně popotahován. Podobně jako řada jiných lidí, kteří byli či jsou pro tzv. urážku islámu pronásledováni či zabiti.

0 0
možnosti
Foto

Právě že Turecko zatím islámským státem není. Je to zásluha Mustafy Kemala. Nicméně současné vedení Turecka dělá vše proto, aby tuto zemi k islámské totalitě nasměřovalo.

0 0
možnosti

Souhlasil bych až na myšlenku , ze komunismus neni sám o sobě špatný. Je to čiré zlo svoji filozofii stejně jako nacismus. Tu brutální podstatu nedělá lidska chyba , ale systém jako takový , se svými zákonitostmi a principy. Komunismus , nacismus a podobně ideologie jsou špatně ve své podstatě a konstrukci a zadní lidé , ani ti nejčistší , pokud budou tento princip dodržovat , nemohou konat nic jiného , než zlo.

1 2
možnosti

Důsledky zavedení islámu v Evropě mohou být horší než důsledky fašismu, nacismu i komunismu v Evropě. A to proto, že by s nejvyšší pravděpodobností byly mnohem dlouhodobější.

11 0
možnosti
Foto

Co má politika vlády Saúdské Arábie společného s islámem? S islámem, který vyznával Muhammad Ali, s islámem, který vyznává londýnský starosta, rakouská ministryně či turecký velvyslanec? Ale co má společného s islámem, který vyznává více než 1,5 miliardy lidí na této planetě? Chcete snad říct, že všichni tito lidé vyznávají víru či náboženskou ideologii, která je stejná jako totalitní ideologie bolševismu, fašismu či nacismu? To je asi stejné jako by křesťanská náboženská ideologie byla hodnocena podle politiky, kterou vyznávají křesťané z organizace Ku-Klux-Klan.

7 30
možnosti

Ústavu představují korán a sunna a zdrojem práva je šaría.

Doporučuji rozšířit vědomosti, začít můžete na Wikipedii.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Sa%C3%BAdsk%C3%A1_Ar%C3%A1bie

14 1
možnosti
Foto

Už měl jít na diplomatický kobereček a vysvětlovat nediplomatické chování.

8 1
možnosti
Foto

Faktem je, že ideologie nemůže nikoho zabíjet, ovšem určitá její struktura může naladit její nositele k tolerantnějšímu postoji k zabíjení. Stačí, když třeba v jejím rámci bude možné prohlásit třeba určitou část lidí za nelidi, např. černochy, buržoaziii atd.

4 0
možnosti
Foto

Abyste se jednou nedivil, až vás tady prohlásí za nečlověka, protože nejste v tom správném náboženství. Na tom nezměníte nic žádnými mínusy,

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS