Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl Hitler sluníčkář...?Já bych řekl,že zcela určitě ne.Potom ovšem na tom,že je někdo sluníčkář nevidím nic špatného.Pan Foglar jím určitě byl....;-)

0 0
možnosti

O tom dost pochybuji.

0 0
možnosti

Podobně mě dojímají lidi, kteří chtějí objet svět(na koloběžce, trabantem, mikrobusem) Peníze na to samozřejmě nemají, tak shánějí sponzory, co jim to zaplatí.

0 0
možnosti

J23a33n 46B23u22r24d24a

11. 8. 2017 10:30

Kdo je sluníčkář, nevím, ale ta vaše charakteristika RŠ vcelku dobře sedí na ten docela velký počet mladých lidí, kteří naplnili Oktávky balenými vodami, hygienickými potřebami a dalším materiálem a odjeli do Řecka, Srbska etc. pomáhat na hranice, když to tamní státní orgány nezvládaly. Za prostředky své nebo prostředky dárců, ve svém volné čase. A malý český člověk jim nadával - ano, i do sluníčkářů. Myslím, že minimálně u těchto lidí srovnání s RŠ docela slušně obstojí.

2 1
možnosti

Proti takovým lidem nic nemám. Pokud to dělají ve svém volném čase čistě s vlastními náklady, tak spánembohem.

Vadí mi lidé, kteří se postaví s transparentem - Uprchlíky příjímám - a znamená to podle něj, že by je měl přijmout stát, že by se o ně měl postarat stát, tedy my všichni ze společných prostředků. Vadí mi lidé, kteří podporují unijní kvóty na uprchlíky. A kteří pak jejich odpůrcům nadávají do rasistů, xenofobů, nacistů apod. Tedy z vašeho pohledu jsou to ti malí čeští lidé, jinak tedy sluníčkáři.

1 0
možnosti

Nejste schopen ani určit, kdo je sluníčko. natož abyste mohl dokázat obecnou platnost výhrad, které k nim máte. Chatrná argumentační chýše. Jinak patříte k těm, co nejsou rasisti, ale ...Rv; jste proti nálepkám, ale jak jde o nálepku sluníček, tak to je jiná.

4 8
možnosti

Přečtěte si článek znovu a pořádně než začnete dělat závěry.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS