Diskuse

#Přijímám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den pane blogere. K otázce ve Vámi smyšlené diskusi. Světy jsou (...mimo jiné...) kvantová místa. Pozorovatel je důležitý. Váš "umaštěný" hrdina se vyjádřil vcelku jasně: otevírá svým srdcem svůj konkrétní svět uprchlíkům. To je nekonečně mnohokrát víc, než oněch konkrétních deset přijatých do jeho 1+1. Svým prohlášením mění jejich i své světy stejně tak jako Vy. Cesta je volná. S pozdravem. ✋

0 4
možnosti
Foto

J34a43n59a 71M65a67j83o51v57á

12. 7. 2015 10:31

Zcela racionálně je mi jedno, co otvírá srdcem. Skutečné je to, co otvírají vlastníma rukama a peněženkou.

3 0
možnosti

To je celkem demagogie. #Přijímám je prostá deklarace opačného názoru. Do tý doby tu z veřejnosti znělo jen bezduchý xenofobní řvaní. Nechci tohle, nechci tamto, čechy čechum atp. Vcelku trapný s ohledem na to, že po světě žije asi 2 000 000 migrant z ČR nebo předcházejících útvarů.  

POkud bych chtěl být demagog jako tady pan bloger. Tak se zeptám proč ti co furt hrotí na FB s islamistama se neseberou a nejedou do Iráku bojovat proti IS.

Nic není horký jak to vypadá. Lidi si pořvou a stát bude dělat racionální kroky, tak jak bude třeba.

1 5
možnosti

Stavět mezi sebe migranta našeho a migranta afrického nebo dokonce mohamedánského to je karneval demagogie, vedle našeho migranta se dá stavět např. migrant slovenský, ukrajinský, nebo migrant z postsovětským republik, těchhle k nám přišlo a žije mezi námi statisíce a to k nám migrovali i velké tisíce Romů ze Slovenska a přesto jsme se neosypaly xenofobií jako třeba Kanada z nějaké tisícovky našich Romů z Ostravy ani jsme nekřičeli jako Němci "Ukrajinci nám kradou práci".

Tohle co se dneska valí z Afriky a z mohamedánska to není obyčejná migrace,    která nám nikdy nic moc nevadila, to je naprosto normální invaze primitivních a násilnických kmenů naprosto stejně nebezpečná jako invaze vojenská. Pokud vy tohle zásadní nechápete tak vás mohu jenom politovat. Rv

8 0
možnosti
Foto

#Přijímám R^ V

však já platím daně, 

volím parlament!

Baiško, Sobotko, vládo, postarejte se o NĚ! [>-] V

nevolil jsem žádné extrémisty,

solidaritou jsem si proto celkem jistý EU V

1 2
možnosti

TO je na Krákoru moc složité.

0 0
možnosti
Foto

Virální, nebo alespoň rádoby virální hashtag "#Přijímám" je stejně stupidní, jako volební heslo "ANO". "Přijímám na vaši zodpovědnost a za vaše peníze. Doufám, že se vám to líbí, fašisty fakt nemám rád..."

11 0
možnosti

Argumentace těchto "#přijímačů" je na úrovni mateřské logiky. "Ne, protože....JSEM TO ŘEKLA!" :-)

7 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu, kdybychom chteli porovnavat, tak napriklad tabor priznivcu ivcrn "prijima" to sve jen diky tomu, ze to rekl nekdo jiny .. cert vi, co je lepsi nebo horsi ;-)

1 0
možnosti

Solidaritu prijímajú mudrovaním v neziskovkách a plytvaním cudzích daní na chobotiny. ;-O

16 0
možnosti

udelejte si pohodli, protoze budete cekat nadosmrti. NIKDO z tech co takto libive kecaji si domu  nevezme jedinoho uprchlika, natoz rodinu.

Uz jsem o tom take napsal, a ani Policky se mi v diskuzi neozval, jindy mi nadava.

31 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS