Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

pan Karel už zaplaťbůh nerozhoduje o ničem - - jeho stranické ovečky vede bratr Kalousek

3 2
možnosti
PK

Článek je dost jalovej. 1. Nějak z něho (a ani ze stenografického záznamu ze sněmovny) nevyplývá, že by se na zasedání Trilaterální komise o bombardování Srbska hlasovalo. 2. Autor předjímá, že se na tomto zasedání o bombardování Srbska rozhodlo, ale už nějak nepíše nic o této organizaci, jestli toto zasedání mělo skutečně nějaký podstatný vliv na příští události i za předpokladu, že by si to tam skutečně odhlasovali, což se mohlo, ale taky nemuselo stát (viz.bod 1). Takže za mě velkej Rv

12 4
možnosti
JK

"tři přítomní, kteří se postavili proti plánu zahájit bombardování Srbska"

Postavili se jak? Proti komu? Jaký to mělo dopad?

To je právě podstata toho článku. Nikdo pořádně neví, jakými rozhodovacími pravomocemi organizace jako Trilaterální komise, potažmo celý Bilderberg disponují. Tohle je jen střípek, který Schwarzenberg upustil a my bychom se měli ptát, čeho že se to vlastně účastní a do jaké míry mohou tito lidé ovlivňovat naše životy.

5 1
možnosti
RC

A Vy byste chtel referendum, ze jo? ;-D;-D;-D;-D

4 1
možnosti
JH

J22a54n 41H76l93e47d28í18k

20. 5. 2014 15:13

kdyby byl Schwarzenberg správným komunistou, tak by naopak pomohl Srbsku a dnes by nová Jugoslávie jen kvetla pod jedním bělehradským lidově-demokratickým vedením

2 3
možnosti
JK

O tom článek nebyl.

0 0
možnosti
KB

Co se týče hospodářské politiky, o nás rozhoduje MMF či dokonce pouzí úředníci ratingových společností, které nikdo u nás nevoiil.

1 0
možnosti
JK

My jsme členem MMF, nejsme však členem Trilaterální komise. Chápete ten rozdíl?

A ratingové agentury o nás nerozhodují, jen nás hodnotí, na což mají právo, stejně jako mají jiné státy a agentury právo se jejich hodnocením řídit či neřídit.

0 0
možnosti
KB

Za nás rozhodl o bombardování Havel. Ten byl jedním z nejmilantnějších světových politiků hájících přepadávání jiných zemí navzdory platnému mezinárodnímu právu a bez mandátu OSN. Schwarzenberg si možná mohl dovolit ten přepych být jakoby proti, i když jinak nikdy neudělal bez Havla ani ránu.

4 6
možnosti
Foto

To jsou mi věci. To jsem nevěděl, že Havel měl takové slovo v NATO.

3 1
možnosti
MJ

No pan baron se už nejen neudrží vzhůru při jakémkoli jednání, ale už ani neudrží jazyk za zuby a na plnou hubu řekne to, co je označováno za konspirační teorie. ;-D Ale očekávám, že se nějací jeho zastánci POKUSÍ jeho výrok nějak vyložit, že to tak nemyslel a podobně ...:-)

12 4
možnosti
JK

Tak jistě. Karlim vola, no ne?

4 4
možnosti
MK

Jsem zvědavý, co se ještě od tohoto senilního knížete dozvíme. Možná příště něco, co si odhlasovali v Bilderbergu ;-)

7 9
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2665x
Jsem hrdý bílý, heterosexuální muž. Tak trochu šovinista, ale zároveň gentleman ze staré školy.

Seznam rubrik